Succint despre Ungheni
O companie specializata în prestarea serviciilor de calitate în domeniul afacerilor si dezvoltarii activitatii pentru comunitatea antreprenoriala.

Despre companie

Servicii

Eshipa noastra

Blog noutati

Contacte 

Lincuri utile

Foto album

 

       English           Русский

Orasul Ungheni


Ca oras de frontiera, Ungheniul are un potential natural pentru crestere. Climatul politic si economic este cu adevarat in tranzitie dar aceasta nu trebuie sa fie un impediment pentru evolutia lui ca vibrant de frontiera in economia de piata.
Recunoscind ca este mult de facut atit la nivel national cit si la nivel municipal pentru a adopta mai multe regulamente de conducere a businessului, totusi progresul aici este in plina desfasurare, si populatia tinara este stimulata si pune sub semnul intrebarii sistemele vechi.
Zona Economica Libera a fost creata si piata saptaminala este o entitate in crestere atragind un numar tot mai mare de consumatori. Costul muncii relativ ieftin este un factor care mareste in mare masura potentialul in cresterea economica a orasului.
Este foarte important pentru aceasta perioada de crestere de a opri exodul in masa a populatiei calificate si ambitioase. Exista o tendinta pentru persoanele cu idei progresiste de a migra spre est in Rusia sau spre vest in Romania sau in alte tari din Europa Centrala. Cu toate ca intr-o perioada scurta pentru familii aceasta ar fi un folos din punct de vedere financiar, ar putea fi in detrimentul stabilitatii economice si politice de lunga durata.