Linkuri utile
O companie specializata în prestarea serviciilor de calitate în domeniul afacerilor si dezvoltarii activitatii pentru comunitatea antreprenoriala.

Despre companie

Servicii

Eshipa noastra

Blog noutati

Contacte 

Lincuri utile

Foto album

 

       English           Русский

 

Stimati Vizitatori, in aceasta pagina puteti gasi un o lista cu referinte web care ar putea prezenta interes pentru businesul mic si mijlociu cit si pentru organizatiile de suport.

 
Resurse Web din Moldova

Institutii Guvernametale:

Business si Economie:

Institutii Financiare:

Resurse Web Internationale

Agentii si Organizatii de Business:

Institutii Financiare:

  • Corporatia de Finantare Internationala. (en)
    IFC este agentia financiara internationala multilaterala cu surse disponibile de creditare si investisii de capital pentru proiectele sectorului privat din statele în curs de dezvoltare. Agentia promoveaza dezvoltarea durabila a sectorului privat;
  • Centru de Microfinantare pentru Europa Centrala si Statele CSI (Warsovia). (en)
    Reprezinta o retea de 62 institutii de microfinantare. Misiunea ei consta în extinderea suportului pentru institutiile de microfinantare din tarile Europei Centrale si a celor din Comunitatea Statelor Independente în eforturile lor de eradicare a saraciei, crearea locurilor noi de munca, privatizare si crestere economica prin intermediul dezvoltarii microîntreprinderilor;
  • Grupul Consultativ pentru Asistenta celor saraci (CGAP). (en)
    CGAP este agentia de consultanta financiara formata din 29 institutii donatoare bilaterale si multilaterale care acorda suport în domeniul microfinantarii.