Incubatorul de business
O companie specializata în prestarea serviciilor de calitate în domeniul afacerilor si dezvoltarii activitatii pentru comunitatea antreprenoriala.

Despre companie

Servicii

Eshipa noastra

Blog noutati

Contacte 

Lincuri utile

Foto album

 

       English           Русский

 

Finalizarea constructiei Incubatorului de Business al CSBU trebuie este planificata pentru septembrie 2004. Odata finalizat, Incubatorul va avea o suprafata totala de aproximativ 1,500 m2 cu o suprafata arendabila de aproximativ 1,000 m2. Cu exceptia, facilitatilor comune cum sunt salile de instruire si sedinte, Business Incubatorul va oferi pina la 40 unitati de birou echipate in corespundere cu cerintele clientului.

Incubatorul de Business urmeaza sa devina una dintre cele mai principale activitati a CSBU. Avind intocmite planurile de afacere, antreprenorii vor fi invitati sa profite de serviciile CSBU, care va oferi acces la birouri moderne si sustinere in termeni de instruire, indrumare si informare. Beneficiarii Business Incubatorului vor avea acces si la suportul logistic de elaborare, imprimare si multiplicare a materialelor promotionale, Centru de Computere, Internet, telefon, servicii de contabilitate si secretariat.