Echipa noastra
O companie specializata în prestarea serviciilor de calitate în domeniul afacerilor si dezvoltarii activitatii pentru comunitatea antreprenoriala.


 

Dl. Veaceslav Caducenco
Consultant in afaceri
vcaducenco@csbu.com
 
In cadrul CSBU, Dl. Veaceslav Caducenco, isi desfasoara activitatea in calitate de Consultant in Afaceri specializat in probleme ce tin de marketing si elaborarea strategiilor de marketing. Cariera sa profesionala a fost variata si, printre altele, inclusiv pozitia de Sef al Departamentului de Marketing in cadrul Combinatului de Covoare din Ungheni (Covoare-Ungheni) si Seful Departamentului de Certificare Tehnica in cadrul Camerei de Comert si Industrie. In afara industriei usoare, experienta sa cuprinde si prelucrarea produselor alimentare, comertul angro si cu amanuntul al materialelor de constructie.
Deoarece marketingul este elementul cheie la majoritatea serviciilor/programelor oferite de CSBU, Dl. Caducenco este implicat in toate aspectele de acordare a serviciilor CSBU, in special Programul de Dezvoltare a Businessului si activitatea ce tine de Incubatorul de Business.

Dl. Vladimir Zavedia
Consultantl in probleme Financiare
vzavedia@csbu.com
 
Consultantul in problemele Financiare la CSBU, Dl. Vladimir Zavedia, are realizari demonstrate in planificarea financiara, analiza financiara si planificarea afacerii. In aceasta calitate el a elaborat numeroase planuri de investitii care au fost prezentate cu succes Institutiilor Financiare locale pentru finantare. Experienta sa in domeniu cuprinde un spectru larg de servicii si domenii industriale, pe prim plan, prelucrarea produselor alimentare, constructia si comertul cu amanuntul.
In cadrul CSBU Dl. Zavedia este expertul principal pentru gestionarea Programului de Dezvoltare a Businessului.
 

Dna. Adela Enache
Consultant in Afaceri
adaenache@csbu.com
 
Dna. Adela Enache este consultantul principal in instruire in domeniul afacerilor in cadrul CSBU. Realizarile ei in acest domeniu cuprinde nu numai formarea capacitatilor de afaceri, dar si consultanta in alte domenii ce tin de afaceri. Astfel, ea a fost formatoarea principala intr-un program de dezvoltare a sectorului agricol din Ungheni finantat de USAID si a planificat un sir de cursuri pentru programele de stat de dezvoltare a businessului finantate la nivel local.
Dna. Enache a predat cu succes cursuri de initiere a afacerii si de generare a ideilor de afaceri pentru pretinsii antreprenori din Ungheni si de asemenea a prezentat un spectru larg de cursuri de instruire in managementul deprinderilor (marketing, analiza afacerii, accesul la sursele externe de finantare, s.a) pentru antreprenorii in activitate. Dna Enache adapteaza materialele didactice la necesitatile specifice ale fiecarui grup de tinta, si astfel este in stare sa abordeze unele grupuri specifice de risk din comunitatea locala - asa-ziselor femei antreprenoare. In prezent ea elaboreaza o serie de cursuri de instruire pentru cei in cautarea serviciului, inclusiv si un curs de instruire cum sa formuleze CV urile in mod corect, si altul ce tine de intervievare.
 

Dl. Dorin Budeanu
Manager IT
dbudeanu@csbu.com
 
Dl. Dorin Budeanu este expertul principal ce se ocupa de sistemele informationale in domeniul agriculturii si producerii organice. Experienta sa profesionala este cuprinzatoare si include organizarea tirgurilor comerciale agricole, crearea bazelor de date bazate pe Tehnologii Informationale si publicarea buletinelor agricole de informare.
Dl. Budeanu este capabil sa combine un sistem informational din sectorul agricol cu tehnologii informationale si baze de date. El de asemenea a lucrat in strinsa legatura cu expertii straini in planificarea si implementarea activitatilor planificate de promovare a agriculturii ecologice.
 

 

Dna. Valentina Stratulat
Contabil sef
vstratulat@csbu.com

In calitate de contabil al CSBU, Dna Valentina Stratulat nu gestioneaza numai sistemul de raportare financiara in cadrul proiectelor, dar de asemenea a elaborat si un curs de instruire pentru actualii si viitorii antreprenori, pentru persoane neinitiate in contabilitate. Dna Stratulat anterior a activat la Prefectura Judetului Ungheni in calitate de contabil-sef.
 
 

Ms. Dana Tsugulea
Manager de oficiu
dana@csbu.com
 
Ca Manager de Oficiu al organizatiei noastre, Dna Dana Tsugulea este responsabila de toata comunicarea CSBU si sistemele si procedurile de completare in cadrul Centrului si este prima persoana de contact in cadrul Centrului. Dna Tsugulea de asemenea presteaza cursuri de instruire in studierea limbilor pe baza de ad-hoc.