Echipa noastra
O companie specializata în prestarea serviciilor de calitate în domeniul afacerilor si dezvoltarii activitatii pentru comunitatea antreprenoriala.

Despre companie

Servicii

Eshipa noastra

Blog noutati

Contacte 

Lincuri utile

Foto album

 

       English           Русский

Dl. Serghei Cladco
Presedintele Centrului de Suport al Businessului Ungheni
scladco@csbu.com

Presedintele Centrului de Suport al Businessului Ungheni, Dl. Serghei Cladco, este o personalitate care se bucura de respect profund in societate. In cariera sa anterioara, la diferite intervale de timp, dlui a fost Prefect al judetului Ungheni si Presedinte al Camerei de Comert si Industrie din Ungheni. Dl. Cladco intelege bine dezvoltarea sectorului privat si este unul dintre persoanele capabile care sunt in stare sa armonizeze cerintele si asteptarile sectorului public si privat. In afara deprinderilor generale de management, dlui este un expert in cooperarea transfrontaliera care a stabilit o retea vasta de contacte profesioniste din Romania, CSI si Europa de Vest. Impreuna cu Expertii din Uniunea Europeana dl Cladco participa la revizuirea cadrului legal ce tine de activitatea antreprenoriala a IMM-urilor si contribuie la simplificarea procedurilor birocratice si directivelor care afecteaza businessul privat din Ungheni.
 

Dl. Veaceslav Caducenco
Consultant in afaceri
vcaducenco@csbu.com
 
In cadrul CSBU, Dl. Veaceslav Caducenco, isi desfasoara activitatea in calitate de Consultant in Afaceri specializat in probleme ce tin de marketing si elaborarea strategiilor de marketing. Cariera sa profesionala a fost variata si, printre altele, inclusiv pozitia de Sef al Departamentului de Marketing in cadrul Combinatului de Covoare din Ungheni (Covoare-Ungheni) si Seful Departamentului de Certificare Tehnica in cadrul Camerei de Comert si Industrie. In afara industriei usoare, experienta sa cuprinde si prelucrarea produselor alimentare, comertul angro si cu amanuntul al materialelor de constructie.
Deoarece marketingul este elementul cheie la majoritatea serviciilor/programelor oferite de CSBU, Dl. Caducenco este implicat in toate aspectele de acordare a serviciilor CSBU, in special Programul de Dezvoltare a Businessului si activitatea ce tine de Incubatorul de Business.

Dl. Vladimir Zavedia
Consultantl in probleme Financiare
vzavedia@csbu.com
 
Consultantul in problemele Financiare la CSBU, Dl. Vladimir Zavedia, are realizari demonstrate in planificarea financiara, analiza financiara si planificarea afacerii. In aceasta calitate el a elaborat numeroase planuri de investitii care au fost prezentate cu succes Institutiilor Financiare locale pentru finantare. Experienta sa in domeniu cuprinde un spectru larg de servicii si domenii industriale, pe prim plan, prelucrarea produselor alimentare, constructia si comertul cu amanuntul.
In cadrul CSBU Dl. Zavedia este expertul principal pentru gestionarea Programului de Dezvoltare a Businessului.
 

Dna. Adela Enache
Consultant in Afaceri
adaenache@csbu.com
 
Dna. Adela Enache este consultantul principal in instruire in domeniul afacerilor in cadrul CSBU. Realizarile ei in acest domeniu cuprinde nu numai formarea capacitatilor de afaceri, dar si consultanta in alte domenii ce tin de afaceri. Astfel, ea a fost formatoarea principala intr-un program de dezvoltare a sectorului agricol din Ungheni finantat de USAID si a planificat un sir de cursuri pentru programele de stat de dezvoltare a businessului finantate la nivel local.
Dna. Enache a predat cu succes cursuri de initiere a afacerii si de generare a ideilor de afaceri pentru pretinsii antreprenori din Ungheni si de asemenea a prezentat un spectru larg de cursuri de instruire in managementul deprinderilor (marketing, analiza afacerii, accesul la sursele externe de finantare, s.a) pentru antreprenorii in activitate. Dna Enache adapteaza materialele didactice la necesitatile specifice ale fiecarui grup de tinta, si astfel este in stare sa abordeze unele grupuri specifice de risk din comunitatea locala - asa-ziselor femei antreprenoare. In prezent ea elaboreaza o serie de cursuri de instruire pentru cei in cautarea serviciului, inclusiv si un curs de instruire cum sa formuleze CV urile in mod corect, si altul ce tine de intervievare.
 

Dl. Dorin Budeanu
Manager IT
dbudeanu@csbu.com
 
Dl. Dorin Budeanu este expertul principal ce se ocupa de sistemele informationale in domeniul agriculturii si producerii organice. Experienta sa profesionala este cuprinzatoare si include organizarea tirgurilor comerciale agricole, crearea bazelor de date bazate pe Tehnologii Informationale si publicarea buletinelor agricole de informare.
Dl. Budeanu este capabil sa combine un sistem informational din sectorul agricol cu tehnologii informationale si baze de date. El de asemenea a lucrat in strinsa legatura cu expertii straini in planificarea si implementarea activitatilor planificate de promovare a agriculturii ecologice.
 

Dl. Cristian Jardan
Manager relatii cu publicul
cjardan@csbu.com
 
Dl Cristian Jardan, responsabil PR al CSBU, ce a studiat în România, unde a obtinut o experienta bogata în domeniile de marketing si studiul relatiilor publice, este implicat în acest moment în activitatile de diseminare a informatiei a activitatii programului IREX/CPP în regiunea Ungheni si a fost desemnat drept responsabil relatii cu publicul în cadrul unui proiect TACIS/IBPP. Cunoaste româna, rusa si engleza (fluent).
 

Dl. Vitalie Dobos
Consultantl in afaceri
vdobos@csbu.com
 
Dl. Vitalie Dobos este un consultant in afaceri din cadrul CSBU. Pregatirea lui in acest domeniu cuprinde serviciile de consiliere in afaceri oferite in prezent de catre CSBU si datorita experientei sale in calitate de consilier superior in afaceri, anterior a implementat si alte proiecte finantate de donatorii internationali. Astfel, el a fost formatorul cheie/consultant la un program de dezvoltare a sectorului privat din Ungheni finantat de USAID, care avea ca scop promovarea auto-angajarii si infiintarea afacerilor .
Dl. Dobos in prezent ofera cu succes instruire in crearea unei afaceri si programe coerente pentru pretinsii antreprenori din Ungheni si implementeaza conceptul de instruire profesionala legata de crearea unei afaceri in Ungheni, care uneste serviciile de consultanta si instruire in afaceri acordate de CSBU de programul de instruire predat in cele doua centre de instruire profesionala si Zona Economica Libera din Ungheni.
 

Dna. Valentina Stratulat
Contabil sef
vstratulat@csbu.com

In calitate de contabil al CSBU, Dna Valentina Stratulat nu gestioneaza numai sistemul de raportare financiara in cadrul proiectelor, dar de asemenea a elaborat si un curs de instruire pentru actualii si viitorii antreprenori, pentru persoane neinitiate in contabilitate. Dna Stratulat anterior a activat la Prefectura Judetului Ungheni in calitate de contabil-sef.
 
 

Ms. Dana Tsugulea
Manager de oficiu
dana@csbu.com
 
Ca Manager de Oficiu al organizatiei noastre, Dna Dana Tsugulea este responsabila de toata comunicarea CSBU si sistemele si procedurile de completare in cadrul Centrului si este prima persoana de contact in cadrul Centrului. Dna Tsugulea de asemenea presteaza cursuri de instruire in studierea limbilor pe baza de ad-hoc.